+32(0)92650040

Vertrouwelijkheid en kwaliteit

Wij gaan uiterst discreet om met uw documenten. Geheimhouding en strikte vertrouwelijkheid zijn bij clinical research van groot belang. Alle medewerkers van Wilkens c.s. Medical Translations  zijn gehouden aan een non-disclosure agreement. U kunt desgewenst de tekst van deze geheimhoudingsverklaring inzien. Op verzoek gaan wij met u een klantspecifieke confidentiality agreement aan.

Wilkens c.s. Medical Translations werkt volledig volgens schriftelijk vastgelegde procedures en beschikt over een kwaliteitssysteem dat is gecertificeerd volgens ISO 9001. Daarnaast hebben wij een EN 15038:2006-certificaat voor onze vertaalprocedures.

Wij hebben veel vertrouwen in onze manier van werken en de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij geven onze klanten daarom de mogelijkheid om, als zij dit wensen, een audit te laten uitvoeren op onze interne werkprocedures en de kwaliteitsbewaking.

 • Regulatory Affairs

  Correcte en snelle vertalingen zijn tijdens het registratieproces voor geneesmiddelen essentieel. Wij leveren kwaliteit. En altijd op tijd.

  Lees meerRegulatory Affairs
 • Clinical Research

  Met snelle, adequate vertalingen zorgt Wilkens c.s. Medical Translations voor een soepel verloop van de processen rondom uw klinische studies.

  Lees meerClinical Research
 • Medical Devices

  Wij leveren goede vertalingen van alle documentatie voor alle klassen medical devices. Van handleidingen tot marketingteksten.

  Lees meerMedical Devices
 • Biotechnologie

  De specialisten van Wilkens c.s. Medical Translations zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in biotechnologie en biofarmaceuticals.

  Lees meerBiotechnologie